JÍDELNÍ LÍSTEK Předkrmy Polévky Saláty Pizza Domácí těstoviny Bezmasé těstoviny Gnocchi Rizota Ryby Kuřecí maso Vepřové maso Hovězí maso Přílohy Dezerty RYBY91Salmone con verdure 229,- Filet z lososa pečený v olivovém oleji na krému z rajčat, lilku a roketového pesta, podávaný s minisalátem z čerstvých salátových listů a baby špenátu, ochuceným pomerančovým dresinkem 94Salmone genovese 229,- Filet z lososa pečený na másle, podávaný na mladých fazolkách v bazalkovém pestu na janovský způsob a minisalátem z čerstvých listů ochucených pomerančovým dresinkem  Dnešní polední menu ... a co bude zítra? ALERGENY detailní informace o alergenech Vám na požádání sdělí obsluhující personál Rezervace na tel. čísle: 224 234 868
rezervace na telefonu 224 234 868