VÝHODY ČERSTVÝCH TĚSTOVIN
Jednoduchost přípravy
- uvařeno během 3 minut (al dente)
- více než poloviční úspora času a energie oproti sušeným
Zdravé
- zdravé jídlo za téměř srovnatelnou cenu jako u sušených
- žádná umělá barviva, dochucovadla, konzervanty a emulgátory
- výrazně lepší chuť
- vysoký obsah kvalitních bílkovin
Dietní
- déle zasytí
- nízký glykemický index
- vyšší nutriční hodnota
Chuť
- čerstvé těstoviny jsou porézní, čímž lépe absorbují omáčku a zvýrazňují chuť při nižší spotřebě ingrediencí
Množství
- možno si zakoupit jakékoliv množství dle vašeho uvážení
- z 200g čerstvých těstovin je po uvaření více než 300g vařených
Kreativita
- ze spaghetti či fettucine nakrájením můžete získat výbornou čerstvou vložku do polévky